Primul elicopter BlackHawk, destinat gestionării situaţiilor de urgenţă, a ajuns la sediul Inspectoratului General de Aviaţie al MAI 

Primul elicopter BlackHawk, destinat gestionării situaţiilor de urgenţă, a ajuns la sediul Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, iar alte trei aparate de zbor similare vor fi livrate săptămâna următoare.

Reprezentanţii Inspectoratului General de Aviaţie (IGAv) au anunţat că primul elicopter BlackHawk, achiziţionat în cadrul proiectului european Viziune 2020 a fost livrat sâmbătă, la sediul IGAv.

“Totodată, în săptămâna 13-19 noiembrie a.c. urmează să fie livrate încă trei elicoptere iar, până la finalul anului să mai fie recepţionate alte trei aparate de zbor BlackHawk, dintre care, două destinate managementului situaţiilor de urgenţă şi unul pentru a sprijini structurile operative ale Poliţiei Române”, au precizat reprezentanţii IGAv. 

Inspectoratul General de Aviaţie al MAI a achiziţionat şapte elicoptere Blackhawk , aparate de zbor care vor fi utilizate pentru managementul situaţiilor de urgenţă, trei fiind configurate pentru operaţiuni maritime şi trei pentru uscat, iar un elicopter a fost achiziţionat pentru a sprijini structurile operative ale Poliţiei Române.

Foto: Inspectoratul General de Aviaţie al MAI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *