Bine ați venit la ECOPOLITICA!

ECOPOLITICA este o publicație online independentă, care acoperă o gamă vastă de subiecte și se adresează cititorilor de toate vârstele. În rubricile noastre veți găsi interviuri, investigații, articole despre politică, economie, sănătate, cultură, călătorii și turism, mediu și ecologie.

ECOPOLITICA nu este afiliată politic, economic sau doctrinar.

ECOPOLITICA se adresează atât cititorilor din România cât și din străinătate, articolele fiind publicate în limba română, iar cele cu impact internațional și în limba engleză.

Evident că vom publica și materiale promoționale dar și subiecte-surpriză pentru a vă oferi experiența unei lecturi plăcute, informative și de calitate.

Totul, ilustrat cu fotografii, filmări și imagini care să reflecte cât mai fidel conținutul materialelor.

În măsura în care doriți să ne sesizați orice problemă sau abuz ori aveți un subiect care merită făcut public, pozitiv sau negativ, în deplină confidențialitate, puteți folosi adresa de email office@ecopolitica.ro .

Pentru cei interesați de orice formă de colaborare sau pentru a vă face publicitate pe ECOPOLITICA, persoanele fizice și juridice, operatorii comerciali privați sau instituțiile de stat românești sau străine, ne pot contacta pe adresa de email office@ecopolitica.ro .

Newsdesk ECOPOLITICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *