Europarlamentarul Maria Grapini, mesaj pentru românii din Republica Moldova privind importanța votului din 9 iunie

Eurodeputatul Maria Grapini a transmis un apel românilor din Republica Moldova, pe care îi îndeamnă să fie conștienți de importanța votului din 9 iunie, pentru alegerile europarlamentare. Ea a subliniat importanța votului lor pentru parcursul european al Republicii Moldova și al României.

Maria Grapini, care este membră în delegația pentru Republica Moldova, a luptat pe parcursul a două mandate în Parlamentul European, pentru drumul Moldovei pe calea europeană și va continua acest lucru în următorul mandat. De aceea, consideră europarlamentarul Grapini, este important ca oamenii să iasă la vot și să aleagă românii care merită, cei care dovedesc patriotism dar și profesionalism și au experiență atât politică cât și profesională, susținută de rezultate concrete.

“Dragi români, dragi moldoveni,

În 9 iunie avem alegeri pentru Parlamentul European. Fiecare vot contează. Și pentru Republica Moldova este foarte important ca România să trimită 33 de români, români adevărați, patrioți, care își asumă cu curaj și demnitate să ajute. Prin legislația care se face la nivelul Uniunii Europene, prin bugetul care se face la nivelul Uniuii Europene să ajută românii, românii de pretutindeni. Sunt membră în delegația pentru Republica Moldova și am luptat, în cele două mandate, ca Republica Moldova să meargă pe drumul european. Am reușit să suplimentăm fondurile pentru Republica Moldova. Sunt prietenă cu mulți moldoveni, am fost de foarte multe ori în Republica Moldova, iubesc Republica Moldova și o consider parte a României.

Ieșiți în 9 iunie și votați oameni competenți, oamenii care au demonstrat că au curajul, au profesionalismul, au patriotismul de care este nevoie încât să se lupte acolo, în Parlamentul European, în cadrul Parlamentului, dar și cu Comisia Europeană și cu Consiliul, pentru ca românii, oriunde trăiesc ei, să se bucure de drepturi egale cu ceilalți europeni. Vă aștept în 9 iunie!

Mă aflu pe lista alianței PSD-PNL, pe locul 10, și cred că avem șansa ca în acest mandat, care începe în 2024, să avem români mai puternici, români a căror voce să se audă și să conteze acolo. Fiecare vot contează. Vă îndemn să vă folosiți dreptul dumneavoastră de vot și să alegeți cu rațiune și pe baza faptelor și nu a vorbelor!

Așadar, în 9 iunie vă aștept la vot, să votați Alianța PSD-PNL, Maria Grapini, pe locul 10 pe această listă!

Vă mulțumesc!”, a transmis europarlamentarul Maria Grapini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *