Învățământ privat și de calitate: Ziua Liceului Babel – înscrieri în clasa a IX-a, an școlar 2024/2005

Babel Școală și Liceu, una dintre cele mai dinamice instituții private de învățământ din Timișoara, îi invită pe părinți și viitori liceeni, la Ziua Liceului Babel, pe 6 aprilie 2024, un eveniment ce reprezintă primul pas din procesul de înscriere în clasa a IX-a și le oferă oportunitatea de a intra în contact cu oferta academică și facilitățile Liceului Babel.

“Participând la Ziua Liceului Babel, veți putea descoperi principiile fundamentale care stau la baza educației noastre, veți cunoaște profesorii dedicați care vor ghida cu pasiune parcursul academic al elevilor, și veți putea explora mediul propice pentru dezvoltarea viitorilor noștri liceeni.

Așteptăm cu drag să ne întâlnim și vă încurajăm să veniți însoțiți de copii, astfel încât să avem oportunitatea de a dialoga și de a vă oferi toate informațiile necesare pentru a lua o decizie conștientă și informată privind educația liceală a copilului dumneavoastră”, au transmis organizatorii.

Locația: strada Phoenix nr. 42, Dumbrăvița, Timiș
Ora: 11:00

Pentru a participa la Ziua Liceului Babel vă rugăm să completați formularul de mai jos până cel târziu pe 4 aprilie 2024:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *