Eurodeputatul Maria Grapini, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii: Femeile merită, înainte de toate, prețuire, respect, admirație și susținere!

Europarlamentarul Maria Grapini, membru în grupul S&D, a transmis, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, un mesaj pe care îl prezentăm în continuare:

„Am încurajat totdeauna femeile, le-am susținut în privința asumării carierei doritei, pentruimplicare! Am încredere în potențialul feminin, în capacitatea și calitățile femeilor. Ca soții, mame, dar și ca reprezentante ale diferitelor profesii au dovedit că sunt eficiente și că pot să fie un exemplu de urmat pentru tinerele generații. Merită, înainte de toate, prețuire, respect, admirație și susținere.

Ziua Internațională a Femeii a fost întotdeauna, pentru mine, un prilej pentru a evoca valoarea femeilor în societate, dar și importanța valorificării potențialului feminin în mediul economic, administrativ și politic. În fiecare an, am participat la conferințe ale femeilor de afaceri, în țară și în străinătate, și am promovat valoarea feminină, fără a face însă discriminare de gen. Important este să crească încrederea societății în valoarea femeilor!

Cu ocazia Zilei femeii , le urez, din toată inima, tuturor femeilor românce, sănătate, bucurii, iubire și “La mulți ani!”.

Ziua Internațională a Femeii, marcată în fiecare an la 8 martie, este, potrivit ONU, un prilej pentru a sărbători actele de curaj și hotărâre ale femeilor obișnuite, care au jucat un rol extraordinar în istoria țărilor și comunităților lor, de a reflecta asupra progreselor înregistrate și de a cere schimbări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *