În premieră, Sky Rooftop Timișoara crează un meniu special de miel, cu un chef din Grecia

În concedii ajungem în locuri minunate, cu bucătării încărcate de tradiție și gusturi desăvârșite. De multe ori, ținem minte acea masă, acel fel de mâncare, acel miel gătit extraordinar care ne-a surprins și ne-a făcut să trecem printr-un spectacol al simțurilor, atunci când am gustat cel mai bun miel mâncat vreodată.

Am rămas cu gândul acolo, chiar și când ne-am întors acasă.

Sky Rooftop Restaurant a inițiat un proiect, cu un chef (maestru bucătar) din Grecia, care aduce în Timișoara o selecție de rețete inspirate din cele mai inventive bucătării. Ele au tradiție în prepararea cărnii de miel: Grecia, Turcia, Maroc și coasta Mediteraneană.

“Vrem să aducem timișorenilor rețetele speciale pentru pregătirea mielului, pe care le știu din concedii.” ne spune Mihaela Popescu Gagea, proprietara Sky Rooftop Timișoara.

România are tradiție prepararea cărnii de miel. Mielul, în România, ar trebui să fie pe toate mesele, tot timpul anului. Am adus secrete bine păstrate din locuri unde carnea de miel este special gătită și unde mielul este la loc de cinste pe masă.” ne-a spus chef Giorgos pe care îl puteți vedea într-un scurt documentar, creat de Sky Rooftop în timpul pregătirii meniului:

Noul Meniu de Miel de la Sky Rooftop, by Chef Giorgos Grecia from Sky Rooftop Timisoara on Vimeo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *