Anunț umanitar: donații pentru o mamă care se bate pentru propria viață și pentru viitorul fiicei sale

Un strigăt disperat pentru ajutor.

Venim în fața voastră pentru a împărtăși situația urgentă a Adrianei Ognean. Adriana, o mamă singură curajoasă, este în luptă cu un melanom agresiv, o luptă pe care o duce cu bravură de când a fost operată prima dată acum 9 ani. Starea ei este un caz medical foarte rar – ea luptă acum împotriva unei metastaze pulmonare a melanomului malign, ceea ce oferă o șansă unică pentru o intervenție imediată. Mai mult decât atât, în cursul zilei de ieri, 19.02.2024, a venit și cruntul diagnostic al unei metastaze cerebrale. Bătălia ei nu este doar pentru propria viață, ci și pentru viitorul fiicei sale în vârstă de șase ani, care depinde de ea pentru totul.

Diagnosticul Adrianei este grav – ea se confruntă cu aceste metastaze având un punct primar necunoscut. Este o cursă contra cronometru; operația imediată și tratamentul sunt critice pentru supraviețuirea ei. Miza este incredibil de mare, iar fereastra de timp pentru o intervenție eficientă se închide rapid.

Ca mamă singură, cea mai mare teamă a Adrianei nu este pentru ea însăși, ci și pentru bunăstarea fiicei sale tinere, în cazul în care nu va mai putea să aibă grijă de ea. Gândul că fiica sa va trebui să înfrunte lumea fără dragostea și protecția mamei sale, este de nesuportat. Nu putem lăsa această teamă să devină realitatea ei.

Costurile medicale sunt intimidante și depășesc cu mult ce poate Adriana să gestioneze singură, mai ales că a fost singurul susținător pentru fiica sa. Fondurile pe care le strângem vor asigura:

Intervențiile chirurgicale urgente, care îi pot salva viața.
Evaluări medicale necesare și tratamente înainte și după operație.
Suport critic pentru fiica ei în această perioadă incertă.

Iată cum puteți face o diferență:

Donați Astăzi: Contribuția voastră imediată poate schimba cursul vieții Adrianei.
Distribuiți Această Campanie: Ajutați-ne să răspândim vestea în lume largă astfel încât Adriana să poată primi, în timp util, tot ajutorul de care are nevoie.

Aceasta este o cerere sinceră pentru compasiune și sprijin. Adriana a fost întotdeauna acolo pentru fiica sa, iar acum avem oportunitatea să fim acolo pentru amândouă.

Vă rugăm să ne ajutați să îi oferim acestei fetițe dragostea mamei ei pentru ani ce vor veni și Adrianei șansa de a-și vedea fiica crescând.

Atașăm mai jos conturile bancare personale ale Adrianei în Lei și Euro:

Adriana Ognean

Cont EUR: RO14BTRLEURCRT0248247501

Cont RON: RO64BTRLRONCRT0248247501

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *