Înscrieri la PatriotFest 2023

Sunteți pasionați de explorarea spațiului sau de inteligență artificială sau aveți o altă idee inovatoare care poate fi folosită în domeniul apărării și securității naționale? Dacă ideea este maturizată cel puțin la stadiul de prototip funcțional, atunci vă invităm să vă înscrieți la PatriotFest 2023, la una din secțiunile de mai jos:

Secțiunea „Spațiu” 

Sunt potrivite aici idei care pot contribui la aprofundarea explorării spațiului cum ar fi: comunicații – echipamente și algoritmi, construire de sateliți – cube, small, componente de sateliți etc., lansatoare de sateliți, aplicații software și nu numai. 

Secțiunea „Inteligența Artificială” 

Sunt potrivite aici prototipuri funcționale bazate pe algoritmi de inteligență artificială, indiferent dacă algoritmul este dezvoltat de voi sau dacă ați folosit într-un mod inovativ algoritmi existenți, și credeți că proiectul poate fi utilizat pentru a crea o Românie mai sigură și mai prosperă. 

Secțiunea „Creativitate pentru Securitate” 

Sunt potrivite aici prototipuri funcționale în domenii precum autonomie, interfețe om-mașină, extinderea capabilităților umane, analiza și securitatea informațiilor sau orice alt domeniu care pot contribui la îmbunătățirea apărării și securității naționale. 

Date importante 

 Termenul limită pentru înscrieri: 30 noiembrie 2023

 Prezentarea proiectelor în fața juriului: 6 decembrie 2023 (*dată preliminară) 

 Gala PatriotFest2023: 16 ianuarie 2024 (*dată preliminară) 

De asemenea, vă rugăm să diseminați aceste informații pentru a ne susține în unirea lumilor creatorilor și utilizatorilor de produse inovative pentru un viitor mai sigur și mai integrat tehnologic. 

Înscrierile se pot face accesând link-ul: Înregistrare PatriotFest 2023 – PatriotFest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *